2009. január 18., vasárnap

Visszapillantó

Egy jó hónappal karácsony után kicsit furán mutatnak ezek a képek, látom én is.
De olyan jól esett már egy pár hétnyi ünnepmentesség, inkább a többi képből volt kedvem szemezgetni.
Persze azért pótolom ezeket is, igaz nincs is sok, mert a karácsony nagy részét a Gergő és a Mama fényképezőgépével örökítettük meg.

Új mókám az időzítővel való fényképezgetés -annyian lettünk ugyanis, hogy már nem elég hosszú a karom az önfényképezéshez. Van még finomítanivaló a technikán bőven, de ez végre már egy igazi családi kép, mindannyian együtt!

Papi és Máté a pumpa csövével huncutkodik -ha valaki, hát papi képes bebizonyítani, hogy a legjobb játék mindig az, ami valójában nem játék.

Huncutkodással kombinált művelődés -mami és Fanni olvasgat(na).

Már nem sokáig fér be, ki kell használni a lehetőséget, amíg még lehet.

Újabb időzítgetés. Háááát....

MókaTibi ismét buliztatja a porontyokat: "Bal lábat a jobb után, balt a jobb után...". Annyiszor el kellett játszani, hogy papinak lehet el is kopott kicsit a lába, bal a jobb után.

Poci végiginfluenzázta az ünnepet, itt éppen rosszul van. Apa meg szolidarít Vele. Együtt agonizálni is kellemesebb, ezt már a gyerekek is tudják.

Papi és Máté újabb játékot eszelt ki. A szívószál éppen befér abba a kis résbe a küszöb és az ajtó közé.

Egy kicsit persze úgy tesz, mintha megpróbálná kiszedni, aztán jöhet papi. Utána kezdődhet minden előlről, és még egyszer, és még egyszer...

Mutatok pár dolgot azokból, amit karácsonyra készítettünk. Ez itt Fanni üvegmatrica angyalkája.

És még egy.

Adventi mesenaptár. (A Télapó aratta le érte a babérokat. Hö.)

Fanni és Poci papírtányér-angyalkái.

Mécsestartó, Fanni kézműves foglalkozáson művelte.

3 megjegyzés:

mano írta...

Szia!

Nem késtél le a játékról ám!!!
http://manogyongyei.blogspot.com/2009/01/kipcztek.html

Én is örülök, hogy megvagy ;)

Névtelen írta...

Ezeket mind Fanni csinálta?? Apám, le a kalappal! Majd beíratom Szonját meg Tesót hozzá, mert én tuti soha nem fogok ilyen csodálatosakat alkotni. Cupp-cupp: Judit

anyamanya írta...

Ennél sokkal többet is csinált, ennyit fotóztam csak le. Ugye tudod, hogy amint kiszolgáltatod Neki Szonját, pillanatok alatt bugyirózsaszín Barbie-hercegnő-angyallá képzi ki. :) Egyébként azért fárasztó is ez a hatalmas alkotókedv, naponta 5ezerszer mondja el, hogy "anya, csinálj már nekem foglalkozást". Pedig nem vagyok rest, de ennyi idő a világon nincs.