2011. május 3., kedd


Nem tudok nektek húsvéti képeket mutatni, mert a fényképész (én) úgy döntött, hogy nem fényképel, inkább húsvétol. A kameramann (apa) azért melózott, majd ha bedigitalizálta, amit felvett, megmutatjuk.
Addigis a húsvét megtörténtét csak ezzel a három képpel tudom igazolni: a csülökcsont-tulajdonos kutyáéval.


Polly tutira felvette a kedvenc ünnepei közé a húsvétot, mert a nyullll pottyantott neki rögtön kettőt is a cupákból, amit azóta is boldogan rágicsál...


  ...vagy édesen nyalogat.

Egyébként a legcukibb momentum a húsvétból az volt, amikor a gyerekek befutottak a sétából és már járt a nyúl, nekiláttak hát feltérképezni édességek után a kertet, és Poci felfedezte a dobozos kólákat a bokor alatt. Dobozos innivalót eddig csak egyfélét ismert, azt viszont látott már elég gyakran, úgyhogy legalább olyan boldogan, mint amennyire meglepetten rikkantott, hogy "Nézzétek, apának is hozott valamit a nyúl!!! Sört!!!"


A fiúk pózoltak kicsit a nagyon tavaszi pom-pom bokor előtt.


Íme a kis betegállományos, aki nagycsaládi majálisozás helyett anyával "buli lightolt" itthon némi lázbedobással. A naptárba be kellett írnom, hogy ez volt a "Poci kedvenc napja", mert sokat wii-zhetett anyával (!), plusz egyedül választhatott mesefilmet és senki nem szólt bele (örüljetek, hogy nem vagytok jelen, ha a 3 gyerek egyezkedni kezd, hogy mi legyen a mese!). Meg egyébként is, úgy tud örülni, ha kicsit végre ő is beteg lehet és körülötte forog a világ, gyerekkorban még megvan a szépsége is a betegségeknek, hogy ápolgatják és kényeztetik az embert meg a szabályok is meglazulnak ilyenkor.
És a 3 gyerek közül Pocinak ez messze a legritkábban adatik meg.


Egy pici tavasz a kertből, ha már gép volt a kezemben.


A kikerics elvirágozva épp olyan mókás, amilyen szép volt teljes díszében.




És Polly háza átdizájnolva - a művész Fanni, ki más...

Nincsenek megjegyzések: