2009. március 12., csütörtök

És ezt is nézd meg!!!

Íme még egy, teljesen friss.
Hogy érthető legyen, miről is szól:
Apa jó ideje úgy érezte, hogy nem élet az élet WII nélkül. Mi nem tudtuk ezt, de most, hogy van, bizony egyik központi szereplője a napnak, csak egy a baj, hogy anya korlátozza a vele eltölthető időt. (Na, így jár a gyerek, akinek pedagógus azanyája :)
A WII egy számítógép, amely mozgásérzékelővel rendelkezik, így a kis figura a képen épp azt csinálja, amit a vele játszó személy. Mi leginkább sportolunk vele, Poci hosszútávfutó és bowling-ozó, Fanni bokszban nyomja a legkeményebben. (No komment.) Az a nagy különbség a számítógépes játékok és e közt, hogy itt az ember nem passzív, hanem mozog teljes gőzzel, be lehet gyűjteni jó kis izomlázat és meg is izzaszt rendesen. Nagyon jó móka, de csak mértékkel (-mondja a pedagóg).

Ha pedig leülsz és nézed a gyerkőcöket, ahogy csinálják, szétröhögöd az agyad, komolyan, ilyen jó kabarét kis hazánkban rég nem gyártottak. Erről csinált Tomy egy összeállítást. (Én is benne vagyok, de az egyáltalán nem vicces. Meg Balu is, Ő vicces. De ha Tomy belerakta volna, ahogy hullahoppozik, az....nagyon komoly! :)


8 megjegyzés:

Gelvia írta...

Jaj, hát ez tényleg nagyon jókedvűvé tett :D

ilgya írta...

ez nagyon szuper,és hol lehet ilyet beszerezni és mennyiért osztogatják???nagyon tetszik,miket ki nem találnak már...

HJuice írta...

Ahogy néztem, egyre több mondanivalóm lett...
1. Tényleg vicces, és "feltöltős" is, köszi! A másikat picit megkönnyeztem, ez jókedvűvé tett.
2. Ez a játék végre felrázza a monitorbambuló gyerekeket, innen nézve tehát jó találmány, ha már kell a képernyő a háztartásba! (És kell...)
3. Az Annapetiésgergők nálunk is így hevernek a kölkek lába alatt egész nap - akárhányszor pakolom is el őket, valahogy mindig ez a sorsuk, és csak nekik!
4. MUSZÁJ elárulnotok, mi ez a zene, ami alatta megy!!! (Ha rögtön át is külditek, az lesz a legjobb! :D )

Névtelen írta...

Nagyon aranyosak:)
Mi is rengeteget röhögünk:)
Tényleg jó dolog
(nézd, itt van enyém Apja hullahoppozik:) http://www.vimizo.com/ meg gyerekek is --jobb oldalt a videok között)

Ercsi írta...

Bár lelkesen olvaslak, eddig talán egyszer kommenteltem, de ezt nem hagyhatom szó nélkül!! :)
Fantasztikusan jó lett a videó, kiakadt a mosoly-izmom közben... :)
Nekünk is van Wii-nk, én is szeretem nagyon!
Micsoda nyugalommal tudod csinálni a jóga gyakorlatot, még úgy is, hogy a Legkisebbed rajtad áll! :-O :D

VOKinga írta...

Bocsánat, hogy ilyen későn válaszolok, 2 nap "netszünetet" tartottam. Apa nagyon örül, hogy tetszett, amit csinált! :) A gyerkőcök is imádják így nézni magukat.

Ilgya, a mamihamin van mailcímem, oda átküldenéd a tiédet, és máris írom a válaszokat részletesen!

HJuice, a képeken tényleg ott a realitás rend-ügyileg. Csak akkor van minden könyv és játék a polcon, ha alszanak, egyébként a nagy része szanaszét. Brühühü! Küldöm majd a szám címét, csak nincs kéznél Tomy.

Ercsi, Máté azóta van így rámnőve, mióta megszületett, és valahogy nem akar leválni, hiába ez lenne az élet rendje. :) Úgyhogy már teljesen megszoktam ezt a szimbiózist. :)

VOKinga írta...

Vimizo, megnéztem! :) Kísérteties a hasonlóság apáink hullahopp technikája között! :) Az összes többit is megcsodáltam, gyönyörű család vagytok!

Zsukkata írta...

Jajj, ez csúcs :o)! Nagyon jó a video :o))) meg ez a játék is szuper, én is csatlakoznék a kérdéshez, hogy hol és mennyiért!