2007. november 2., péntek

Kórházban

Bár a szülésznőnk fél napig foglalta számunkra a "luxuslakosztályt", vagyis a Bajcsy egyetlen nem fizetős egyágyas szobáját, mégis számoltuk a perceket, hogy hazajussunk végre a trópusi őserdővé fűtött kis lyukból.
Mint minden becsületes újszülött, Máté is 3 dologgal foglalatoskodott mindössze: alvással, evéssel és hatalmas rottyantásokkal. Az első kettő kiválóan ment is, a kakatermelés azonban a második napon akadozni kezdett, lett is egy hasfájással végigüvöltött éjszakánk. Ám hála Istennek amint hazaértünk, egy monumentális mindentösszerosálással megszabadult a nehéz tehertől és azóta minden téren tökéletes a bébi!

Az éjszaka igen csak zajos újszülöttrészleg reggel tíz után valami csodás okból lenyugszik -ekkor megpróbálkoztunk egy kis közös szundival.


Itt már második naposan ismét második kedvenc elfoglaltságával tölti az időt a kispasi. (Hogy melyik a kedvenc? Találjátok ki!)

Mamáék meghozták végre a nagytesókat! Az elragadtatott Fannit azóta sem lehet leszerelni a kisöccséről. Itt is féltékenyen leste, nehogy valakinek a kezében többet legyen Máté, mint nála.

Azért egy kevéske mátézás papának is jutott.

Itt végre teljes Fanni öröme!

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Szia! Gyönyörű Máté (nem tudok vele betelni), úgy látom lesz segítséged. Puszi az egész Családnak.

Unknown írta...

Bocs, Csongi voltam, csak átjöttem a blogspot-ra (bizonyos okokból), az új címem: bandy34.blogspot.com Ha gondolod és persze lesz egy kis időd, majd kukkancs be hozzám. Üdv.