2011. március 17., csütörtök

Hétköznapok, ünnepnapok...

Mióta a munkát is bele kell passzíroznom egyébként is fullos hétköznapjaimba, egyszerűen nem tudom rávenni magam az írásra. Ha esténként épp nem a munkába fulladok bele bébifektetés után (félreértés elkerülése végett: dolgozni jóóóóó, csak fárasztó), akkor a tavasszal érkező új családtagunkat keresgélem (erről meg majd később :), csokit eszek vagy olvasok. És nem blogot írok.
De mivel sokan koppintottak már a fejemre emiatt, bár fényképezni sem nagyon szoktam, de azért egy hónap alatt valamicske csak gyűlt, úgyhogy bizonyítékképp, hogy élünk, sőt ahogy tavaszodik, néha virulunk, tessék:Imád festeni! Sőőőőőt -überbüszke anya dicsekszik-, igazi cuki fej-láb emberkéket rajzol!!!!A könyvespolc teljes tartalma a nappali teljes felületén, azaz az új hobbi, az útépítés könyvből. Szívből remélem, hamarosan lesz újabb új hobbi.A két pasi egyre inkább rátalál a közös hangra!És ha nincs ott Fanni, olyan szépen eljátszanak.


Ez pedig már buli! Papa ismét 18 éves lett. :)Az ünnepeltek.És az ünneplő tömeg egy töredéke.A szülinap átélésében Szonja jelenleg verhetetlen.Bár azért 2 torta két tűzijátékkal még egy visszafogott férfiembert sem hagy hidegen.Ha fújni kell, van, akire számíthat az ember!A csemeték abszolválták a majdnem lehetetlent: találtak itt is egy nyugodt zugot maguknak.
Végezetül: Fanni mindig kapható egy portréra.

Nincsenek megjegyzések: