2010. szeptember 20., hétfő

Fanni és Poci szülinapi bulija


Idén utóljára rendezhettem hatalmas, világra szóló szülinapi bulit, jövőre már külön lány- és fiúbulit szeretne a két delikvens. Bár azon se csodálkoznék, ha az utolsó pillanatban mégis meggondolnák magukat, mert egy ilyen hatalmas nyüzsi hangulatáról nem olyan egyszerű lemondani...Gyülekezik a manóhad, egy kis jégkrémmel előhűsítik magukat a nagy banzájra.


Indul a játék!!!


Na, ki kondítja meg hamarabb azt a fazekat?


Ádám, hol vagy?


Tűz, víz, repülő!


Kimelegedtünk, elfáradtunk, itt már csak énekelgetünk és reménykedünk, hogy rövidesen jön a torta.


De jaj, a torta odavan! Ellopta a szülinaplopó manó!!!


Ez a galád, ni! És sok könyörgés eredményeképpen lehetetlen feltételeket szab: ha minden gyerek kiáll négy borzasztó nehéz próbát, visszakaphatjuk a tortát.


Elkezdődtek a próbák: a találóskérdésekért narancssárga jel jár a karszalagra.


Volt még kirakó és érzékelős játék.Na meg ügyességi feladat.Na, melyik kérdést húzta Bálintnak a saját anyukája? :)


De a próbák közben odaföntről a rosszcsont manó állandóan galacsinokkal dobálta kis hőseinket.Hiába minden csínytevése, a gyerekek itt már azt kiáltják, jöjjön le, mert mindannyian elkészültek a feladatokkal.Hiába dühöngsz, manó, minden karszalagon ott az elvégzett próbákat bizonyító négy jel!
Az összesen!


Na tessék, végül a manó sírva fakadt. Kiderült, hogy csak azért csinált ilyen csúnyaságot, mert az ő szülinapja is ma van, de nem köszöntötte meg senki. Fanni és Poci rögtön meginvitálta, maradjon itt, és megünnepeljük őt is, így mindenki boldog.Minden jó, ha a vége jó, jöhet a happy end, na meg főleg a torta!A tortán 7 gyertya a Fannié, 5 a Pocié, és a manónak is jutott egy, hiszen ki tudja, hány száz éves egy ilyen manó, de nem bánta, hogy kicsit fiatalítottuk.


Hammmm!


Nyammm!


És csammm-csammm-csammm.


És még néhány tortaevő kishuncut.


Siserehad. :)

Most pedig jöjjön egy rakat vigyori:
A manópusziba belezöldül az ember lánya.


Gyanítom, ez a fotó az esküvői képük mellé kerül majd a polcon!

Köszönet a fotókért Biankának!

8 megjegyzés:

Ági, aki főz írta...

Mindennél jobban esett ezt most elolvasni, megnézegetni ma reggel! Köszönöm!

Sziranszki írta...

Szia! Nagyon klassz napotok volt! A manó ötlet különösen tetszik!! Szépek a gyerkőcök! :)

Krisztina írta...

Gratula! És le a kalappal az ötlet előtt, nagyon aranyos, kedves kis szülinapot kanyarítottatok! A manós ötlet szuper, a játékok pedig nagyon jópofák voltak. Örömmel olvastam:) Hát, ennyi gyerekkel partyt szervezni nem semmi móka lehet....a kert persze könnyebbség. üdv, Kriszta

Duzsu írta...

Kinga, nagyon vagány szülinap volt ez! Ha majd mi is eljutunk idáig, hogy nagy babazsúr lesz, megkereslek és adod majd a játék-tippeket:) Utólag is nagyra nőjenek az ünnepeltek!

VOKinga írta...

Aranyosak vagytok! :)

Zsuzsi, Melindával már gondolkodtunk, hogy összehozhatnánk egy szülinapibuli- ő a fiúsabb témákban is nagyon ott van, volt már náluk kalózos, focis... :)

VOKinga írta...

Bocsánat, szülinapibuli-szervező vállalkozásra gondoltam...

Ági meg az angyalai írta...

Legközelebb sorsolj ki egy részvételi lehetőséget az olvasóid között, mert szerintem bármelyikünk szívesen elmenne egy ilyen fergeteges buliba.

Ági

VOKinga írta...

Ez jó! :)