2010. május 6., csütörtök

Friss-ropogós

Megengedtem magamnak, hogy túl fáradt legyek a blogíráshoz, úgyhogy hatalmas elmaradásaim vannak, fényképek tömkelege vesztegel megmutatásra várva. Kezdem a végén, a frissekkel.

Mire nem jó egy kis felújítás! A kábelcsatorna nem csak a kábeleket, a hangot is vezeti, sőt fel lehet fújni egymást rajta keresztül! :)A nagyok profilból. Találjátok ki, miben merültek el.


Készül a dolgozószoba. Gondos kezek végezték a munkát, minden olyan szép lett, de még ez sem mentett meg bennünket attól, hogy a napokig építési területté nyilvánított lakásban való élettől totálisan elfáradjunk.
Most apára vára  festés, majd leköltözhet, és indul az emeleten a Fanni-szoba projekt. Mert egy iskolásnak saját szoba dukál. Igen-igen, egy jó adag (apa szerint felesleges) izgulás után végre tudjuk, hogy felvették abba az osztályba, ahová szerettem volna.


Mindannyiunkat jelképez a fotó: a kisnyúl kinyúlt vacsi közben az etetőszékben. (Ja igen,a  kisnyúlnak is megvan az ovis helye, jövő ősztől ketten boldogítják az óvónéniket Pocival a Maci csoportban!)


Nincsenek megjegyzések: