2009. szeptember 2., szerda

Szülinapdömping, 2. fejezet

Tomy leírta szülinapi lavinánk történetét, jöjjenek a képek az első két felvonásról.
Nálunk tehát az a szokás, hogy a szülinap napján az ünnepelt a főnök: ő dönti el, hová szeretne menni, hol szeretne ebédelni. Torta majd a bulin lesz, de pár tortaszeletet azért veszünk, lángolhat is és persze koccintunk pezsgővel.
Fanni a Csodák palotáját választotta, ami mindannyiónk szerint csodás hely, 2 és 100 éves kor közt bárki megtalálja ott az örömét. Igazolni viszont ottjártunkat képekkel nem tudom, mert bár ott volt a zsebemben a kis gép, sajnos kezeim mennyisége kevésnek bizonyult.
Aznapról ezt az egy képet mutatnám, ahogyan a csillagokat szóró tűzijátékot csodálja.

Ez pedig a családi buli. Íme az ünnepeltek.

És a díszvendégek: a két nagyon szeretett nagyszülőpáros.

Inkább babáknak való ajándék, de ő erre vágyott olyan nagyon.

Neki pedig ezek a gyerek ping-pong ütők jöttek be nagyon, azóta is minden nap kemény meccseket nyomunk.

A torták.

És amit már a videón is láthattatok.

És a gyerkőcök új szerelme, Tünci, akit itt éppen Máté sminkel.

Fanni szépítkezős cuccai ugyanis hamar előkerültek -ahogy ez nálunk már megszokott. Főnökasszony is aláveti magát a sminkmester ténykedésének.
(A kis betegállományos előző nap még alig élt, de mára már kicsit vidámabb volt.)

És végül, de nem utolsósorban Fanni kung-fu órát is vett Tüncitől, és bár a dolog kicsit zötyögősen-nyávogósan indult -Fanniról van szó, no, csoda lenne, ha megúsznánk hiszti nélkül, már attól is nyivákol, ha csak ránéz az ember-, de miután a képen is látható, kendőkból álló komoly védőfelszerelést magára szerkesztette, már szuperül ment a harc.

Ekkor még nem tudtuk, sikerül-e a betegség miatt elmaradt gyerekbulit pótolnunk, aki a You tube-on járt, az már láthatta, hogy megvolt ez is és szuper volt, hamarosan jönnek a képek is! :)

Nincsenek megjegyzések: