2008. december 9., kedd

Éljen Duci bátya!

Hosszas győzködés után -miszerint dáthás famíliánkról nem hajlandó lemondani az ünneplő sokadalom, és Erával vitatkozni nem lehetett, mert ha Ő eldönt valamit....- múlt szombaton mi is útra keltünk, hogy ráijesszünk Ducira, aki egy csendes, szűk családi körben elköltött ebéddel gondolta volt ünnepelni 60. születésnapját.
Lett helyette dínom-dánom. :)

Üzemanyag-feltöltés: Öcsi és apa nagy egyetértésben.

Ők is bűnrészesek a mókában: Erika és Laci.

Az ünnepelt "nagyfiú" és családja.

Remélem, ezt az evést Máté elleste Ákostól!!!

Az Ő feneke be volt sózva -nem az enyém, hé!! De azért büszke voltam, mert anyomán kisfiam szinte mindenki kezében kipróbálta magát és élvezte a nyüzsit.

Jövő héten Ákost is beavatjuk majd, hogy lehet ezt a babapiás-kupakolós játékot sörösdobozzal továbbfejleszteni. :)

Poci és Csilla. Mert ugye vannak állandó párosok!

A Mikulás is erre járt, és tudott mindent, ami tudni kellett. Csak azt kellene megtudni Csillától, hogy tudott olyan jó lenni, hogy két csomagot is kapott. Fanni azóta is mereng ezen, úgyhogy Csilla, készülj a válaszokkal, jóság-tanácsadásra lehet hogy jelentkeznek majd a gyerekek! (Fanni szerint a pasik is faggathatnák erről Csillát, ahelyett, hogy "bundát" kiabáltak.)

És hát: simi. Fanni teljesen beleszerelmesedett Ákosba, de mint látható, Máténak is nagyon tetszett. (Meg nekünk is. De hiába kérjük, sajnos Era nem adja.)

Kosturicától kölcsönözve: "Áj tink, disz iz ö biginning OF bjutiful frencsip."
Ez tuti!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves "Anyamanya" (sajnos nem tudom a keresztnevedet, így kénytelen vagyok a kisgyerekeid által használt nevet kölcsönvenni:)

Valami furát vettem észre: igaz, hogy mostanában gyakrabban nyúlok a fakanál után mint régen, és ehhez előszeretettel hívom segítségül a blogodat, most hajnali fél egykor a családi fényképeidet kezdtem el nézegetni, és hatalmasakat nevettem mind magukon az elkapott pillanatokon, mind a kommentjeiden! Ami fura, az az, hogy már akkor is gyakran "tévedek" fel az oldaladra, amikor eszem ágában sincs főzni. Szóval köszönöm a vicces és aranyos perceket amiket szerzel nekem:)

További jó főzőcskézést, fotózgatást, és gratulálok a gyönyörű családodhoz!!!

Nóri

VOKinga írta...

Kedves Nóri! Teljesen meghatódtam. :) Kinga :)